06.10.2017
V bitki za talente - kaj morate vedeti o kadrovanju in vodenju, če hočete biti privlačen delodajalec

Ali je vaše podjetje blagovna znamka, ki pritegne top kadre? Se zavedate pomembnosti učinkovitega vodenja in skrbi za dobro blagovno znamko delodajalca? Vabljeni, da se nam pridružite na 2TRENING-u v četrtek, 12. oktobra 2017 v Dravogradu.

Delavnica bo potekala bo v dveh delih. 


1. del: Učinkovito vodenje za prihodnost, ravnotežje med vključevanjem in usmerjanjem 

Trening je namenjen refleksiji obstoječih vodstvenih veščin in vpogledu v nadaljnji in globlji razvoj le-teh. Udeleženci delavnice vidijo razliko med tem, kar vedo, in tem, kar dejansko (kot vodje) počnejo v praksi. Tehnike, ki se pri uporabljajo, so: povratna sporočila, samorefleksija, testiranje novih orodij ter pristopov k vodenju in ocenjevanju novih možnosti delovanja. 2. del: HR od začetka do konca, tudi do dobre blagovne znamke delodajalca 

Delavnica ponuja kratek vpogled v celotni življenjski krog sodelavca, od trenutka, ko se odloča, da se prijavi na naš razpis za odprto delovno mesto (privlačnost delodajalca), do trenutka, ko zapusti našo organizacijo. Vsaka posamezna faza v tem obdobju zahteva posebna znanja in pristope (HR procese) ter, odvisno od organizacije ter strategije, tudi nadgradnjo teh procesov. 


Delavnica bo potekala 12. oktobra 2017 od 9. do 15. ure na GZS Območna zbornica Koroška (Koroška cesta 47, Dravograd). 

Število mest je omejeno. Prijavite se tukaj

Delavnica je za udeležence brezplačna. 

Spremljajte nas!

 

 Delavnice sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

Na vrh