02.10.2017
Uspešno izvedena tudi delavnica Prodaja na tujih trgih in učinkovit sejemski nastop

19. septembra 2017 je bila v Slovenski Bistrici uspešno izvedena delavnica Prodaja na tujih trgih in učinkovit sejemski nastop v sklopu Kompetentne Slovenije.


Udeleženci so predstavitev in koristnost izbrane tematike s področja poslovanja na tujih trgih in sejemskega nastopa ocenili za odlično, hkrati pa pohvalili tudi organizacijo in izvedbo. Vsi udeleženci so namreč skozi celotno delavnico zelo zavzeto sodelovali in izmenjavali mnenja ter izkušnje. 

 Namenjena je bila vodjem in zaposlenim na vseh ravneh, ki se zavedajo pomena delovanja na tujih trgih, predvsem pa tudi pomena temeljite priprave in analitičnega pristopa na ta velik poslovni korak. Delavnico je izvedla Matejka Milost. 

 Nekaj komentarjev naših udeležencev:

 

»Jasno in nazorno predstavljene osnovne ter bistvene informacije

»Prijetna predavateljica, strokovno zelo podkovana

»Odlično predavanje s predstavitvijo praktičnih primerov.«

 

 

 

 

 

 

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic si preberite tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v samih vabilih. 

  

 Delavnico sta sofinancirala Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

Na vrh