29.09.2017
Pametna Slovenija - ustvarjanje vizije prihodnosti bivanja po meri mladih

Kompetenčni center za razvoj kadrov v sodobnem trajnostnem gradbeništvu (KOC SOTRAG) organizira program ustvarjanja vizije prihodnosti bivanja v Sloveniji po meri mladig: Pametna Slovenija.

Cilj projekta je, da se 20 dijakov in dijakinj 3. in 4. letnikov različnih srednjih šol poveže v tim in skupaj kreira vizijo bivanja v Sloveniji v prihodnosti, pri čemer upošteva tako trende pametne, digitalne, z internetom stvari podprte družbe, kot tudi naravno inteligenco in trajnostni razvoj.

Podporo jim bodo nudili Dunking Devilsi, svetovno znana vrhunska košarkarska akrobatska skupina, ki sodelujejo s podjetjem plAnincA, s katerim skupaj izvajajo t. i. Team up, program za vrhunski team building v podjetjih ter predstavniki KOC SOTRAG skupaj s strokovnjaki s področja.

Člani tima bodo to vizijo preko motivacijskih dogodkov predstavili tudi drugim mladim ter jih spodbudili  da tudi sami prispevajo »svoj kamenček v mozaik« širše vizije. Na koncu pa vizije predstavili »na odru« na 10. Informativi konec januarja 2018 in na konferenci KOC-ev v drugi polovici leta 2018.

Plakat za šole

Več informacij sledi.

Na vrh