12.09.2017
Delavnice Zavzeti ASI

V septembru in oktobru v sklopu programa ASI pripravljamo cikel delavnic Zavzeti ASI, kjer bomo obravnavali teme, ki bodo pomagale vodilnemu kadru in kadrovikom pri učinkovitem upravljanju starejših zaposlenih. Delavnice so brezplačne in bodo izvedene v različnih krajih po Sloveniji.


Cikel delavnic Zavzeti ASI je namenjen vodilnim delavcem, lastnikom podjetij, kadrovskim menedžerjem in kadrovikom za učinkovitejše upravljanje starejših zaposlenih.

Na njih bomo obravnavali teme, ki bodo pomagale pri učinkovitem upravljanju starejših zaposlenih npr. spoznavanju konceptov aktivnega staranja, menedžmentu medgeneracijskih razmerij, prepoznavanju potreb, motivov in vrednot starejših zaposlenih itd.

Vse delavnice v okviru cikla so brezplačne, praktično naravnane. Izvedene bodo v Dupleku, Polzeli, Ajdovščini, Mengešu in Dolenjskih Toplicah. 


Spored delavnic cikla Zavzeti Asi:Prijavite se na: asi[@]sklad-kadri.si

 

Vabljeni!Delavnice sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  


Na vrh