17.05.2019
Delavnica Besede imajo moč

V sklopu Kompetentne Slovenije se je odvila še ena zanimiva delavnica »Besede imajo moč« v izvedbi trenerk Tadeje Krajnc in Vesne Rizman. Udeleženci so spoznali, da imajo besede v vseh oblikah komunikacije odločilen pomen. Tako v poslovnem kot tudi zasebnem življenju se je potrebno naučiti uporabljati prave besede smiselno in učinkovito.

 

Udeleženci delavnice so spoznali različna orodja za osebno komunikacijo in komunikacijo po telefonu, elektronski pošti, ki jih lahko uporabijo za doseganje svojih ciljev in za izboljšanje medosebnih odnosov v profesionalnem in osebnem življenju. Med drugim so se naučili uporabljati močne besede, ki v komunikaciji dokazano delujejo, postavljati kvalitetna vprašanja, zagovarjati svoja stališča, sestaviti kratka in jedrnata sporočila ter kako se izogniti pogostim napakam pri telefonski in elektronski komunikaciji.
Odzivi na delavnico so bili zelo dobri, še posebej so poudarili predavateljici, vzdušje na delavnici in interaktivno podajanje vsebin.

 

 

 

Predavateljica Vesna Rizman je gradila uspešno kariero kot svetovalka v finančnem sektorju in ob tem intenzivno opravljala delo prodajnega mentorja. Aktivno se ukvarja tudi s tehniko Theta Healing®. Je energična oseba, ki zna učinkovito predati svoje znanje na najrazličnejše načine. Predavateljica Tadeja Krajnc je trenerka komunikacijskih veščin in osebne rasti, svetovalka za izboljšanje družinske klime, certificirana trenerka NLP, prevajalka in tolmačka za angleški jezik.

 

 

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

 

 

Delavnice v okviru Kompetentne Slovenije sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 



Na vrh