O klubu

ŠTUDENTI!
Si želite pridobiti informacije o možnostih štipendij za srednješolsko ali visokošolsko izobraževanje, informacije o študiju v tujini, si želite navezati stike s Slovenci v tujini, pridobiti informacije o potrebah delodajalcev in kadrovskih štipendijah, ki jih ti razpisujejo?

RAZISKOVALCI!
Si želite pridobiti informacije o možnostih za mednarodno mobilnost, vas zanima izpopolnjevanje in znanstveno sodelovanje s tujimi institucijami in posamezniki, bi radi navezali stike s Slovenci po svetu, bi se radi povezali in povabili v svojo raziskovalno sredino raziskovalca iz tujine?

GOSPODARSTVENIKI!
Bi radi navezali stike ali pridobili štipendiste med dijaki ali študenti? Vas zanimajo informacije o možnostih sofinanciranja kadrovskih štipendij, ki jih podeljujete, sofinanciran izobraževanja in usposabljanja zaposlenih in drugih oblikah sofinanciranja razvoja kadrov?

NOVINARJI!
Bi želeli informacije o programih javnega sklada, sredstvih, ki jih sklad podeljuje v okviru javnih razpisov ali druge podatke s področja štipendiranja in razvoja kadrov?


Potem je spletni klub javnega sklada pravi za vas! 


Člani spletnega kluba javnega sklada boste prejeli tudi Tedensko glasilo z najnovejšimi novicami, ki vas zanimajo. Preko klepeta boste dobili odgovore na vprašanja, ki vam rojijo po glavi. Imeli boste možnost sodelovati in predlagati forume ter izraziti svoje mnenje o aktualnih temah, povezanih z izobraževanjem. Vabljeni boste, da sodelujete v anketah, ki bodo pripomogle k analizi stanja in načrtovanju izobraževalne in raziskovalne politike.


Če želite izvedeti, katere informacije boste prejemali in katere storitve spletnega kluba javnega sklada so namenjene vam, si preberite Sodelovanje v spletnem klubu javnega sklada. Z včlanitvijo v spletni klub javnega sklada potrjujete, da se strinjate s Pravili spletnega kluba javnega sklada.

Članstvo v Klubu je brezplačno.

 

Želim postati član spletnega kluba javnega sklada.

Na vrh