Return to login form 

3. konferenca o razvoju kadrov


KOMPETENCE 21. STOLETJA: OD BESED K DEJANJEM

 


Kongresni center Thermana, Laško


Kompetence potrebujemo, da lahko učinkovito in uspešno opravljamo določeno organizacijsko vlogo. Poleg strokovnih kompetenc so danes nujne tudi osebne in socialne kompetence, ki so orodje do dinamičnega razvoja potencialov posameznikov.

Na 3. konferenci o razvoju kadrov smo govorili o kompetencah, njihovem pomenu in uporabi v praksi.

 

  

Dvodnevno dogajanje je na konferenco privabilo več kot 450 udeležencev - direktorjev, kadrovskih delavcev, strokovnjakov s področja gospodarstva, trga dela, zaposlovanja in izobraževanja ter študentov in štipendistov sklada. V programu konference   je sodelovalo več kot 100 gostov, predstavljenih je bilo kar 30 primerov uspešnih zgodb.


Programi sklada so bili predstavljeni preko ključnih kompetenc iz uspešnih zgodb sofinanciranih projektov v katerih so razvijali svoje strokovne in osebne kompetence učenci, dijaki, študentje, pedagoški in delovni mentorji, zaposleni v podjetjih ter kadrovski in vodstveni delavci.


Priložnost videti v živo in slišati osebne izpovedi posameznikov o pridobljenem znanju in veščinah je utrdilo spoznanje, da se vlaganje v ljudi resnično obrestuje. To so potrdili tudi udeleženci na konferenci.

 

Več o vsebini konference si lahko preberete med povzetki. Vabljeni k branju!

 

 

Foto utrinki - 1. dan konference

3. konferenca o razvoju kadrov, 2015

Foto utrinki - 2. dan konference

delavnica
delavnica
delavnica
delavnica
delavnica

Na vrh