Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije v okviru programa Mentorstvo za mlade pripravlja v juniju brezplačne strokovne delavnice »Uvod v mentorstvo«, ki se bodo odvile v Portorožu, Bledu in Dolenjskih Toplicah. Delavnice so namenjene vsem,  ki še nimajo izkušenj z mentorstvom in si želijo pridobiti osnovno znanje o izvajanju mentorstva.

 


Pozitivne izkušnje delodajalcev, ki izvajajo mentorstvo v okviru programa potrjujejo, da se mentorstvo splača izvajati in da si je za izvajanje mentorstva potrebno pridobiti tudi mentorske kompetence. Delavnice pripravljamo v sodelovanju s Tangens, d. o. o. in so del cikla dogodkov Brez razvoja ljudi - razvoja ni!

 

Vsebina delavnice:


Na delavnici se boste seznanili z značilnostmi mentorskega procesa, z vlogo in ključnimi kompetencami mentorja. Izvedeli boste, kako graditi učinkovite odnose v mentorskem procesu in kako uskladiti različne želene načine vzpostavljanja odnosov. Seznanili se boste tudi z različnimi stili mentoriranja in stopnjami avtonomnosti mentoriranca, ki jih je potrebno poznati za učinkovito izvajanje mentorstva.

 

Delavnice bodo potekale:

  • 3. 6. 2015 v Portorožu, Hotel Marko (rok za prijavo: 25. 5. 2015),

  • 10. 6. 2015 na Bledu, Hotel Astoria (rok za prijavo: 1. 6. 2015) in

  • 17. 6. 2015 v Dolenjskih Toplicah, Hotel Balnea (rok za prijavo: 8. 6. 2015).


Prijava na delavnice ni več mogoča, saj so vsa mesta zasedena. V kolikor se želite katere od delavnic udeležiti, nam na e-naslov mentorstvo[@]sklad-kadri.si pošljite kontaktne podatke ter katere delavnice bi se želeli udeležiti. Uvrstili vas bomo na čakalno listo in vas v primeru morebitnih odjav obvestili.


Več o izvajalcih delavnice: mag. Blanka Tacer, Janja Rebolj, Nataša Čebulj, Klara Ramovš, Miran Morano, si preberite s klikom na povezavo.


Za dodatne informacije pišite na e-naslov mentorstvo[@]sklad-kadri.si

 

 

 

Delavnice se izvajajo v okviru programa Mentorstvo za mlade. Izvedbo delavnic sofinancira Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, 1.2. prednostne usmeritve »Usposabljanje in izobraževanje za konkurenčnost in zaposljivost«.

 

 

Na vrh