DELAVNICE ZAVZETI ASI


Postanite Glasniki razvoja starejših zaposlenih … 


Odprte so prijave na spomladanski cikel brezplačnih delavnic ZAVZETI ASI, ki potekajo v sodelovanju s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki. Cikel šestih delavnic bomo med 25. marcem in 13. majem 2020 izvedli v prostorih sklada v Ljubljani. Postanite tudi vi Glasniki razvoja starejših zaposlenih!

 

  

 

Tokratne delavnice bodo vsebovale še več praktičnega dela. Na njih bomo obravnavali konkretne primere, delali v skupinah, si izmenjavali izkušnje - vse z namenom, da bi udeleženci dobili kar največ od posamezne delavnice. Novost tokratnega cikla je delavnica, kjer bomo predstavili dobre prakse, in delavnica, kjer bomo govorili o spremembah in prenosu naučenega v prakso. Novi delavnici nas bosta še dodatno spodbudili, navdušili in pokazali, kako pridobljena znanja prenesti v delovanje vaše organizacije.

 

Več o vsebini delavnic in znanju, ki ga boste lahko na njih dobili.

 

Delavnice ZAVZETI ASI povzemajo vse ključne vsebine s področja razvoja in upravljanja starejših zaposlenih in so odlična priložnost za vse, ki želijo spoznati primere dobrih praks in uvesti ali nadgraditi strategijo upravljanja starejših zaposlenih v svoji organizaciji. Pridobljena znanja pa bodo lahko udeleženci poglobili in utrdili tudi s krajšimi nalogami/prispevki. Namenjene so vsem tistim, ki se v svojih organizacijah ukvarjajo z razvojem zaposlenih (direktorji, vodje kadrovskih služb in HR managerji, kadrovniki in kadrovski specialisti …). Ob koncu cikla delavnic bodo udeleženci na posebni prireditvi prejeli tudi potrdilo in postali Glasniki razvoja starejših zaposlenih.

 

Podrobnejše informacije za udeležence


Za udeležbo na delavnicah je obvezna PRIJAVA do vključno 2. 3. 2020, v okviru katere je treba odgovoriti na nekaj vprašanj ter napisati motivacijsko pismo.


Postanite Glasnik razvoja starejših zaposlenih, naj ti (p)ostanejo pomemben člen vašega podjetja.

 

  

 

 
Delavnice sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

 

 

no news in this list.

Na vrh